Uw technisch adviseur

Contracten

Onze collectiviteitscontracten worden geheel afgestemd op de wensen en behoeften van een VvE.
Door deze voorwaarden van de contracten voor te leggen bij leveranciers en in massa af te nemen namens VvE`s zal een prijsvoordeel opleveren.
Dit prijsvoordeel kan, zeker bij de wat grotere VvE`s, tot enkele duizenden euro`s per jaar oplopen ten opzichte van de traditioneel afgesloten onderhoudscontracten.

Wie bepaalt nu de kosten?
De prijs die u op dit moment betaald voor uw bestaande onderhoudscontract wordt bepaald door de leverancier van het geleverde product / dienst. Als voorbeeld nemen we de liften;
Leverancier X doet u (of uw huidige VvE beheerder) een aanbieding voor liftonderhoud waarin soms wel vijf verschillende contracttypen zijn opgenomen, en dat alles voor een door hem bepaalde prijs en voorwaarden.
U, als opdrachtgever cq. klant, maakt op basis van deze verschillende aanbiedingen een keuze en realiseert zich vaak niet dat dit gebeurt tegen een te hoge prijs en onevenwichtige voorwaarden.

Het antwoord van PIT Beheer: collectiviteit onder iegen voorwaarden met landelijk werkende leveranciers.

Vrijblijvend contracten vergelijk
Te mooi voor woorden? Nee hoor! Laat ons vrijblijvend het voordeel bewijzen door uw bestaande contracten te vergelijken met onze collectiviteitscontracten.
U ontvangt een kosteloos advies en kunt op die manier zelf bepalen of u kosten op onderhoud wilt besparen.

Ook kunt u in de balk hiernaast een indruk krijgen van de collectieve contract voorwaarden en de leveranciers.

Zonder in eerste instantie kosten te maken kunnen wij u laten zien welke kosten u kunt gaan besparen!